Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На ужгородському «NightRIDE» пили "сльози сепаратиста" (ФОТО)

26 липня 2014 р., 14:37

Гроші, вилучені з акції, підуть на допомогу військовим, що перебувають у зоні АТО

Понад півтисячі велосипедистів зібралися в обласному центрі Закарпаття для спільного вечірнього заїзду.

Цього разу дресс-код стосувався морської тематики, адже у неділю в місті запланована справжня регата на саморобних немоторних плавальних засобах. І це при тому, що глибина річки на визначеному маршруті не сягає навіть метра.



Велосипедисти за 1.5 години свого спільного заїзду взяли участь у відкритті найдовшої у місті велопарковки, а також благодійному міні-ярмарку. Кожен охочий міг придбати один з виставлених продуктів, і таким чином підтримати армію. Серед запропонованого асортименту були значки, брелоки, прапорці і магнітики із зображенням закарпатського ведмедя у військовій амуніції, який став символом волонтерів незалежного «Руху підтримки закарпатських військових».

Втамувати спрагу кожен міг благодійною водичкою «Сльози сепаратиста», поласувати авторськими батончиками від відомого кондитера Валентина Штефаньо та тістечками від Росани Туровцій. Усі зібрані кошти підуть на закупівлю речей для військових у зоні АТО.

Вечірні заїзди велосипедистів «NightRIDE» в Ужгороді відбуваються уже кілька років поспіль. Кожен з них тематичний, зазначила організаторка велозаходу Віта Мунчак. Головним завдання першого нічного велозаїзду стала потреба велосипедистів звернути увагу міської влади на стан доріг обласного центру і відсутність повноцінного освітлення, що унеможливлювало безпечне користування велосипедом у нічний час.

Вікторія Жуйко, Ужгород


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp