Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Велозаїзд в Ужгороді зібрав тисячі прихильників

9 серпня 2014 р., 14:58

На площі Народній не було де яблуку впасти.

Надвечір минулої п’ятниці, без перебільшення, тисячі велосипедистів зібралися на площі Народній для старту в заїзді вулицями міста. У супроводі працівників ДАІ учасники проїхали майже пів-Ужгорода, пропагуючи здоровий спосіб життя. Традиційний Night Ride цього разу мав назву «Yellow Submarine» і вимагав відповідного дрес-коду, зокрема синіх та жовтих елементів одягу.

Під час акції волонтери організували благодійний ярмарок, де кожен охочий міг придбати відповідну амуніцію та сувенірну продукцію. Кошти, виручені від продажу, буде використано для закупівлі необхідної гуманітарної допомоги закарпатським військовикам, що перебувають у зоні АТО. Організатори заїзду в такий спосіб прагнули привернути увагу громадськості до ситуації на сході України, адже велосвята вже вкотре довели, що Закарпаття також щиро переймається подальшою долею нашої держави. Дехто з учасників вийшов на велопробіг у національному одязі та прикрасив свій двоколісний транспорт синьо-жовтою символікою. Варто зазначити, що це вже не перший Night Ride, який проходить в Ужгороді.

Цього ж дня в провулку «Гірчичне зерно» було відкрито велопарковку та велокафе.

Валерія Ладані


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp