Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті сталася жахлива аварія (ФОТО)

25 серпня 2015 р., 17:01

Три автівки не розминулися на дорозі...

на перехресті біля села Кінчеш, де знаходиться авторинок, не змогли розминутися 3 автомобілі. Журналіст нашого видання застав на місці пригоди водія мікроавтобуса, на якому написано «Турбогаз» із забинтованою головою. Зважаючи на травми, він не зміг надати коментарії нашому виданню. Водій автомобіля «Фольксваген» повідомив, що він їхав головною дорогою, де його з двох боків стукнули два мікроавтобуси. Водій та пасажир мікроавтобуса «Мерседес Віто» від коментарів нашому виданню відмовилися і навіть почали перешкоджати журналістському розслідуванню.

 

На місце пригоди приїхали представники ДАІ та карета «швидкої». Як розповіли правоохоронці «Карпатському о б’єктиву», за попередньою інформацією водій автомобіля «Фольксваген» їхав головною дорогою. З боку Коритнян та з протилежного боку їхали два мікроавтобуси, які не змогли уникнути зіткнення з легковиком. Водія одного з мікроавтобусів забрала «швидка». Наразі проводиться розслідування, яке повинно встановити подробиці цієї ДТП. 

Пропонуємо фоторепортаж з місця події.Джерело: 


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp