Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Гривня почуває себе краще всіх. У Мінфіні не чекають падіння нацвалюти

26 серпня 2015 р., 20:26

У Яресько впевнені, що гривня не впаде слідом за іншими валютами країн СНД.

Глава Мінфіну Наталя Яресько не бачить причин для девальвації гривні слідом за знеціненням валют країн СНД і обвалом цін на сировинних ринках, включаючи ринок нафти, металів і агропродукції. Про це сказав заступник міністра Ігор Уманський, передає УНІАН.

"Гривня стабільна. Поки гривня відчуває себе краще за всіх інших валют", - сказав Уманський.
"Тиск сировинних ринків, безперечно, існує. Однак на відміну від того ж тенге або інших валют, Україна пройшла вже етап серйозної девальвації. Зараз багато країн Україну наздоганяють. Якщо ми будемо і далі рухатися по програмі (реформ - ред.), яку ми собі намітили, я серйозних підстав для девальвації гривні не бачу", - зазначив заступник міністра.

Відзначимо, ослаблення курсу валют країн СНД відбувається на тлі падіння світових цін на нафту, які досягли мінімумів за шість років.
Як повідомляв Корреспондент.net, сьогодні долар різко подешевшав на міжбанку, втративши в ціні відразу гривню (21,65 за долар).
Варто зазначити, що Нацбанк встановив офіційний курс гривні на сьогодні на рівні 22,62 за долар, що є мінімумом з кінця квітня.
Арбузов розповів, чому Україні не варто радіти падінню цін на нафту



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp