Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Протидія злочинності - важлива тема сьогодння

27 серпня 2015 р., 17:02

Про це й говорили у прокуратурі Рахівщини з правоохоронцями

У прокуратурі Рахівського району проведено координаційну нараду правоохоронців району щодо протидії злочинності

26 серпня, під головуванням прокурора Рахівського району Віктора Кузана проведено координаційну нараду керівників правоохоронних органів про стан протидії злочинності та корупції на території району у поточному році.
У роботі координаційної наради прийняли участь керівники Рахівського райвідділу міліції, Тячівського міжрайвідділу служби безпеки, ДПІ у Рахівському районі, відділів прикордонної служби «Богдан», «Ділове», «Солотвино» Мукачівського прикордонного загону. До участі у нараді також були запрошені голови райдержадміністрації та районної ради.

Учасниками наради обговорено стан законності та криміногенної ситуації в районі, ефективність запобігання й протидії злочинності і корупції, наявні на окремих напрямах недоліки і прорахунки правоохоронців.
Зокрема, звернуто увагу на питання захисту інтересів держави у сфері охорони земельних і лісових ресурсів, протидії незаконному переміщенню підакцизних товарів через державний кордон, боротьби з незаконним гральним бізнесом, профілактики окремих категорій кримінальних правопорушень.
За наслідками наради схвалено спільні узгоджені заходи щодо активізації та підвищення ефективності діяльності правоохоронних органів району по боротьбі зі злочинністю, окремими її формами, насамперед, з корупцією і на визначених сьогоденням пріоритетних напрямках.
Підводячи підсумки наради, прокурор району Віктор Кузан зазначив, що лише завдяки спільному поєднанню зусиль і повноважень правоохоронних органів, органів влади, місцевого самоврядування та підтримки громадськості краю можливо комплексно й ефективно протидіяти злочинності і корупції, а також звести до мінімуму її прояви та негативний вплив на різні сфери суспільного життя.

Відділ організації прийому громадян,
розгляду звернень, запитів та зв’язків з громадськістю
прокуратури Закарпатської області


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp