Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородців закликали думати про безпеку майна (ФОТО)

27 серпня 2015 р., 20:01

Мешканці уважно слухали охоронців...

-В першу чергу ви не повинні забувати про безпеку свого майна. Покидаючи помешкання на тривалий час без нагляду - не залишайте відчиненими двері чи вікна. Не розповідайте нікому як довго і коли вас не буде вдома. Просіть близьких приглянути за вашим житлом. Намагайтесь забирати листи з поштових ящиків, адже це ще один сигнал відсутності хазяїв у хаті. Якщо вас часто немає в помешканні ,то варто серйозно задуматись про безпеку, встановивши сигналізацію ДСО, - розповів ужгородцям міліціонер СГЗ УДСО.

 

Мешканціі уважно слухали корисну інформацію від міліціонерів охорони. Дякували. Дехто детальніше розпитував про охоронну систему від ДСО.


-Працівники Управління Державної служби охорони при УМВС України в Закарпатській області цілодобово слідкують за помешканнями своїх клієнтів. Працюємо з найсучаснішою системою, яка забезпечує встановлення сигналізації у будь-якому місці України за побажанням клієнта, з миттєвим повідомленням на пульт спостереження та оперативним реагуванням на отриманий сигнал тривоги. Тобто, ми завжди готові оперативно реагувати на «тривожний» сигнал,- розповіли держохоронці.

- Тож веселих святкувань , і не забувайте про безпеку свого майна!,- вкотре наголошують працівники Державної служби охорони.


УДСО при УМВС України в Закарпатській області



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp