Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як закарпатцям перевірити легальність касового апарату?

31 серпня 2015 р., 10:52

Перевірка проводиться за чеком

Покупці можуть перевірити легальність використання касового апарату підприємцями. ДПІ у Виноградівському районі ГУ ДФС у Закарпатській області повідомляє, що завдяки новому електронному сервісу Державної фіскальної служби громадяни та суб’єкти господарювання мають можливість отримати інформацію, чи зареєстрований конкретний реєстратор розрахункових операцій (далі – РРО) в органах ДФС.

Так, відтепер будь-який громадянин, придбавши товар в магазині, за отриманим фіскальним чеком може перевірити, чи зареєстрований в органах ДФС касовий апарат, на якому продавцем товарів або послуг був роздрукований цей фіскальний чек.

У свою чергу, суб’єкт господарювання завдяки сервісу, зокрема, може отримати дані щодо фіскальних номерів РРО, найменування суб’єкта господарювання (прізвища, імені, по батькові), дату реєстрації, номер останньої книги обліку розрахункових операцій (КОРО), зареєстрованої на такий РРО та дати її реєстрації тощо.

Окрім цього, запроваджений електронний сервіс містить інформацію про зареєстровані суб’єктами господарювання книги обліку розрахункових операцій.

Користувач сервісу також може отримати інформацію щодо фіскальних номерів РРО та КОРО, реєстрацію яких скасовано за заявою суб’єкта господарювання або з ініціативи органів ДФС.

Одночасно ДПІ у Виноградівському районі звертає увагу на те, що сервісом «Інформація про РРО» та «Інформація про книги ОРО» можна скористатися на офіційному порталі ДФС України.

За матеріалами ДПІ у Виноградівському районі

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp