Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпаття завезли велику групу нелегалів

1 вересня 2015 р., 20:51

Уже затримали більше трьох десятків осіб

Сьогодні при спробі втекти до Угорщини прикордонниками відділу прикордонної служби «Саловка» затримані невідомі особи – двоє чоловіків, двоє жінок і двоє дітей. Під час затримання чоловіки вчинили спротив, проте вдалими діями мобілізованих військовослужбовців ці спроби були присічені.

Про це повідомили у прес-службі Чопського прикордонного загону.

Спіймавши вчора 14 нелегалів з’ясувалось, що в прикордонні села недалеко від Чопа була завезена велика група нелегалів з метою переправити їх через кордон. З метою запобігти такій спробі прикордонники розпочали оглядати села, а нелегали, дізнавшись про це, вирішили перетнути кордон серед білого дня. Захисники кордону помітили групу осіб, які рухались в сторону Угорщини, але, щоб не виникало сумніву що люди йдуть не квіточки рвати, вирішили спіймати їх саме під час перетину кордону.

 

Слід нагадати що на Закарпатті сьогодні 35 градусів тепла в тіні.

Зі слів правопорушників вони є громадянами Афганістану. Документів при собі не мали. Зараз з’ясовується яким чином вони потрапили в Україну, зокрема в Закарпаття, хто їх привіз в прикордонні закарпатські села і де вони переховувались.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp