Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Соціальний портфелик" підготував діток Ужгорода до школи

8 вересня 2015 р., 12:29

Багато небайдужих людей долучились до акції

У місті над Ужем в рамках співпраці БФ «Карітас» Мукачівської греко-католицької єпархії, ГО «Родини Кольпінгав м. Ужгород» та Ужгородського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з 10 липня по 10 серпня 2015 року тривала соціальна акція «Соціальний портфелик».

Цей захід організовано та проведено для підготовки до навчання першокласників із малозабезпечених сімей, сімей вимушених переселенців та дітей військовослужбовців, які загинули під час виконання службових обов’язків. Багато небайдужих людей долучилися до цієї гарної справи. 18, 20 і 27 серпня 2015 року усе зібране шкільне приладдя після урочистого молебня та благословення було вручено діткам.

Висловлюємо щиру подяку усім людям, які своїми добрими справами допомогли підготувати учнів до навчання. Сподіваємось і на подальшу співпрацю на благо тих, хто потребує турботи та підтримки!

Діткам ж бажаємо успіхів у навчанні!





Ужгородський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp