Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

П’ятеро перечинців отримали нагороди за мужність у бою з противником (Фото)

8 вересня 2015 р., 13:47

Нагороди сміливих, сильних і відважних нагрудними знаками

7 вересня, голова Перечинської районної державної адміністрації Віктор Олефір, голова районної ради Анатолій Перцев, військовий комісар Великоберезнянсько-Перечинського ОРВК Анатолій Кавчак вручили нагрудні знаки від Міністерства оброни України військовослужбовцям Перечинського р-ну, які захищають наш суверенітет в зоні проведення АТО.

Участь в заході взяли міський голова Мирослава Гуранич та секретар ради Юрій Мадяр.

Урочистість розпочалася з хвилини мовчання за полеглими.

Військовий комісар Великоберезнянсько-Перечинського об’єднаного районного військового комісаріату Анатолій Кавчак привітав поіменно бійців із нагородою – це В.Поляк – старший солдат; Ю. Соляник - старший солдат; І. Воронич –солдат; А. Маріконь – солдат; Т. Югас – солдат.

{g}

Було нагороджено учасників АТО, котрі отримали статус учасника бойових дій.

Читайте також: Двох бійців "залізної" бригади нагородили орденом (Фото)

Зі словами вітань до героїв нашої країни звернулася міський голова Мирослава Гуранич, яка побажала їм здоров’я, миру та Божої благодаті, а також нагадала, що виділяються земельні ділянки для сімей військовослужбовців.

Зі щирими словами виступила заступник директора Перечинської ЗОШ І-ІІІ ст. - Валерія Дорогович.

Боєць Валентин Поляк на завершення урочистості висловив щирі слова подяки перечинській громаді та владі за допомогу в подоланні зовнішнього ворога на Сході – «Завдяки Вам ми не здамося. Слава Україні!»

Нагороджувати сміливих, сильних і відважних — тих, хто був поранений, хто ризикував своїм життям і мужньо захищав нашу державу - це подвиг в ім`я життя заради збереження спокою та безпеки наших співгромадян. Нехай Україна знає імена своїх героїв.

Перечинська міська рада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp