Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Уся земля залишається на місці: Ужгородські депутати пішли шукати новий план

11 вересня 2015 р., 12:04

Поки невідомо, чи це буде новий план дерибану чи дійсно потрібні зміни до Генплану, які відповідатимуть інтересам містян

Троє депутатів Ужгородської міської ради на сьогоднішній сесії намагались просунути питання про зміни Генплану обласного центру, які аж ніяк не підуть на користь місту. Натомість депутати запевняли, що зміни викликані необхідністю виділення землі навчальним закладам та учасникам бойових дій на Сході країни.

Серед депутатів, які лобіювали питання, найбільш зацікавленим був Тарас Румянцев. Активісти підозрюють його у намаганні присвоїти собі дві земельні ділянки, зміни щодо яких і пропонували розглянути.

Просування питання викликало шквал емоцій у присутніх, розпачились жваві дискусії між депутаським корпусом та активістами, що були присутні на сесії.

Врезультаті депутати не підтримали розглад питання, а мер міста Погорелов оголосив чергову перерву і пообіцяв вивісити Генплан міста на центральній площі, щоб усі бажаючі могли з ним ознайомитись.

До слова, Віктор Погорелов уже вдруге оголошує перерву в цій сесії і коли вона продовжиться поки що невідомо.

Час Закарпаття

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp