Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородські футболісти не здолали суперників з Івано-Франківська

13 вересня 2015 р., 16:50

Моментів було достатньо

У суботу, 12 вересня, у рамках першого туру ДЮФЛ України серед юнаків 2001 років народження, ужгородці приймали ФК «Ніка» (Івано-Франківськ).

Із перших хвилин господарі нав’язували свою гру, і уже на 9 хв. мали хорошу нагоду відзначитися: Олександр Гіді завдав потужного удару з-за меж карного майданчика, але у ствір воріт не влучив. За кілька миттєвостей у центрі подій був Бойкул: Юрій пробив штрафний, і тільки сейв кіпера гостей врятував івано-франківців від пропущеного м’яча. Гості відповіли тільки у середині тайму, але і у цій атаці справа до удару не дійшла: Калин прорвався у карний майданчик, не став пробивати, і втратив м’яч. Ужгородці могли піти на перерву ведучи у рахунку: Гіді розігнав атаку і віддав на лівий фланг Рацину, Іван пройшов захист і пробив, але надійно зіграв Стельмащук.

Після «сухої» першої половини гри СДЮСШОРівці не збавляли обертів і намагалися вийти вперед, адже по грі вони виглядали краще ніж суперники. За марнування моментів господарі могли поплатитися: на 58 хв. Гуменяк не скористався найкращою нагодою своєї команди у грі, пробивши з вигідної позиції повз. Під кінець гри чергові моменти господарів не використали Рубіш та Баран, обидва у ствір воріт не влучили.

Закарпатський колектив у першому матчі сезону 2015/2016 грає внічию 0:0, хоч по грі повинні були перемагати.

Ужгород, стадіон «Спартак»

Кількість глядачів: 120.

Арбітр: Кошура А.

Асистенти: Лялюк М., Дудаш Д.

СДЮСШОР (Ужгород) – «НІКА» (Івано-Франківськ) – 0:0 (0:0)

СДЮСШОР (Ужгород): Костю С., Лазарчук І., Рубіш Р., Мадяр В., Бойкул Ю., Олень М. (Козуб Ю. 36), Цибик В. (Баран О. 36), Гіді О., Рацин І. (Маркович В. 46), Вермінський І. (Тороні І. 31), Яковлев В.

Тренер: Пахомов О.

«НІКА» (Івано-Франківськ): Стельмащук О., Гавриляк В., Вінтоняк С., Кленцей А., Климбус Т. (Кленцей 72), Крижанівський В., Калин Д. (Зорій С. 55), Василів А. (Соколенко Є. 65), Гуменяк Д. (Мельник З. 69), Карачун М. (Сидорко В. 47), Береговський Т.

Тренер: Нестерук А.

Олег Микита, ФФЗ


Husband 14.09.2015 00:20 IP: 218.21.124.91
HyperAntivirus - найкращий безкоштовний (!!!) антивірус на сьогодні!!! http://www.hyperantivirus.com/?id=kdMdE1AAAMxAAEEx

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp