Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як берегівська міліція бореться з жебрацтвом (ФОТО)

19 вересня 2015 р., 10:36

До нечесного заробітку не вагаючися залучають і дітей

З метою запобігання, профілактики та виявлення фактів вчинення правопорушень у дитячому середовищі, зокрема втягнення малолітніх до зайняття жебрацтвом співробітники відділу кримінальної міліції у справах дітей Берегівщини провели рейд навулицях Берегова.

 

Нещодавно, під час відпрацювання, в центрі міста Берегова правоохоронці виявили 12-річну смагляву дівчинку, яка займалася жебракуванням. Якз’ясували оперативники ВКМСД просити дитину змушувала власна мати. 41-річна жителька місцевого табору офіційно ніде не працевлаштована,соціальних виплат не отримує, тому постійних доходів родина з чотирьохчоловік не має. Перебиваються лише тимчасовими заробітками, яких незавжди вистачає.

Заробіток жебрачки на день складав від 20 до 45 гривень. Для свого«промислу» обирала найбільш багатолюдні місця, поблизу супермаркетів,термальних басейнів, церков. Гроші дівчинка віддавала матері, а та купувалаза них їжу для всієї родини.

Матері дівчинки слідчий повідомив про підозру у скоєнні злочину за ч.2 ст.304 Кримінального кодексу України (Втягнення неповнолітніх у заняттяжебрацтвом). Після завершення слідства справу буде передано до суду.

- Окрім виявлення правопорушень, метою співробітників відділу кримінальної міліції у справах дітей здійснення рейдів вулицями Берегова. проведення профілактичної робота з категоріями громадян, які потенційно можуть стати учасниками правопорушень у дитячому середовищі, - каже начальник міліціїБерегівщини підполковник Василь Рябінчак.


Інформація Берегівського РВ УМВС


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp