Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатець жебракував з дитиною, аби її лікувати (ФОТО)

5 серпня 2016 р., 15:41

Тепер відповідатиме.

Перед законом.

 

4 серпня близько 1-ї години дня мукачівські патрульні отримали повідомлення про те, що на вулиці Воз’єднання знаходиться підозріла особа з дитиною на руках.Діставшись місця виклику, полісмени побачили, як юрба людей оточила чоловіка. На руках він тримав дитину, яка знаходилась в напівпритомному стані та мала хворобливий вигляд. Під час спілкування з громадянином патрульні з’ясували, що разом з дитиною він займається жебракуванням, проте малюк не його син.

Патрульні затримали чоловіка та прийняли рішення доставити дитину у приймальне відділення дитячої лікарні.Після обстеження лікарі залишили хлопчика у стаціонарі, оскільки він потребував лікування, а чоловіка полісмени запросили у міськвідділ. Пояснюючи свою поведінку, громадянин визнав, що експлуатує малолітнього хлопчика у зв’язку з необхідністю отримання прибутку.Патрульні розшукали мати дитини – співмешканку затриманого чоловіка. Вона пояснила, що кошти їм необхідні для лікування сина, який має вади головного мозку.В діях затриманого чоловіка вбачаються ознаки кримінального злочину. Тривають слідчі дії.Пам"ятайте, що порушення прав дитини карається законом.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp