Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Молодіжка "Говерли" всуху програла одеситам (ФОТО)

20 вересня 2015 р., 15:44

Гості забили у ворота ужгородців 5 голів.

Перемога в першому турі над минулорічним чемпіоном – «Дніпром» є поки що єдиною цьому сезоні для молодіжного складу «Говерли». Тож, домашній матч з одеситами міг стати продовженням вдалого старту сезону. Однак, не судилося…

Вже триває друга половина вересня, а погода тримається за +30. Тож, окрім власне гри, футболістам довелося боротися ще зі спекою. Мабуть, гравцям із Південної Пальміри більш звична така погода, бо гості досить швидко заволоділи ініціативою і почали розхитувати оборонні редути закарпатської команди. Наші хлопці відповідали переважно через лівий фланг та часто атаки господарів захлиналися ще в зародку через брак під час передач. А на 28-й хвилині перевага одеситів втілилася в перший гол – Попов головою легко і спокійно перекинув Погріляка. На 43-й хвилині господарі «горіли» вже з рахунком 0:2. Гол забив Потароченко Євген.

У другій половині на заміну Єременку, який був чи не найбільш активним у складі закарпатців вийшов Віктор Гей. Та на полі це ситуацію кардинально не змінило. Натомість, заміна в гостей була куди більш ефективнішою – Гуральський, який змінив Новікова «вистрілив» вже через дві хвилини. Він лівим краєм протягнув м’яч і точно відправив його повз Погоріляка у сітку воріт господарів. Одесити ще двічі засмутили господарів – дубль записав на свій рахунок Попов, а крапку на останній хвилині поставив Глущенко.

{g}

В ході матчу стався неприємний інцидент, коли арбітру довелося вгамовувати вболівальників … «Чорноморця», які вирішили впритул підійти до воріт своєї команди і окрім зарядів підтримки, заважали проведенню матчу.

«Говерляни» ж відмітилися хіба що червоною карткою, яку отримав Віктор Гей. Вже на доданих арбітром хвилинах гри. Тож вдруге в сезоні «Говерла» поступається з рахунком 0:5.

Стадіон «Авангард» м.Ужгород
Глядачів – 150
Температура +33

Арбітр – Юрій Можаровський (Львів)

«Говерла» (Ужгород) – «Чорноморець» (Одеса) – 0:5 (0:2)

Голи: Попов 23, 75; Потароченко 43; Гуральський 51; Глущенко 90

«Говерла»: Погоріляк, Котьо, Березанський (Білий 9), Лисаченко, Ковач (Бако 65), Добровольський, Тома, Русин, Єременко (Гей 46), Хоменко, Ковчар.
Запасні: Блох, Пітел, Павлич, Коваль.
Тренер – Вячеслав Пінковський

«Чорноморець»: Зацепін, Щетінін, Захарченко, Потароченко, Норенков, Серденюк, Медведь, Новіков (Гуральський 49), Попов (Глущенко 79), Кабаєв (Чернишов 66), Переверза.
Запасні: Барабанов, Останін.
Тренер – Геннадій Ніжегородов

Попередження: Лисаченко 2, Березанський 8, Білий 42, Хоменко 90+2 – Кабаєв 26

Вилучення: Гей 90+1

Роман КУХАР. Лобда

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp