Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Берегові наварили ухи на всяк смак (Фото)

29 вересня 2015 р., 09:41

Смачний запах манив усіх до наповнених смакотою казанців

В рамках святкування Днів європейської культури міста Берегова 26 вересня, не зважаючи на дощову погоду, відбувся конкурс приготування рибної юшки (ухи), що проходив за сприяння Берегівського міської ради.

На березі Верке у парку «Оазис» бажаючі мали можливість скуштувати шість різновидів ухи. А саме: угорську, як готують у містах Сегед (гостра, як вогонь), з Бая (з локшиною), а також Тисянську (перчену в міру).

Цікаво, що частина публіки віддала перевагу українській рибній юшці (вухі). Також поза конкурсом, смажили коропа з картоплею. Після оцінки страв, жюрі перше місце присудило команді «Спілки закарпатських угорських багатодітних сімей» (3 тис. гривень), друге -команді ТОВ «Водоканал Карпатвіз» (2 тис. гривень), третьє команді БФ по захисту історичних і культурних цінностей міста Берегова «900 років Берегсас» (1 тис. гривень).

Подяки і 500 гривень отримали Надь Золтан, Саболч Дебрецені і Василь Товт.

{g}

Склад міжнародного жюрі: голова — Геді Вінце референт роботи з питань зовнішньо-економічних зв’язків ІХ-го району м. Будапешт; члени: Петро Вереш, депутат Берегівської міської ради, та Бенедек Арпад-Чаба, заступник міського голови Секельудваргель (Румунія).




БФ "900 років Берегсас"

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp