Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді наголосили на проблемах надання безоплатної правової допомоги

29 вересня 2015 р., 19:40

Обговорили та поділились досвідом їх вирішення

23 вересня в обласному центрі Закарпаття правники краю, зокрема, судді, адвокати та інші юристи–практики взяли участь у круглому столі на тему: «Практична співпраця між адвокатурою і державою заради якості правової допомоги». Захід організували представники обласного центру з надання БВПД, який діє в Ужгороді вже третій рік поспіль й нині надає безоплатну вторинну правову допомогу передусім соціально незахищеній категорії громадян.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Апеляційного суду Закарпатської області.

У заході взяв участь секретар палати з розгляду кримінальних справ та справ про адміністративні правопорушення Апеляційного суду Закарпатської області І.В. Стан. У своєму виступі суддя зупинився на проблемних питаннях, що виникають під час розгляду кримінальних справ та справ про адміністративні правопорушення в Апеляційному суді Закарпатської області при наданні безоплатної вторинної правової допомоги адвокатами, у тому числі при наданні правової допомоги обвинуваченим, засудженим та особам притягнутим до адміністративної відповідальності. Також І.В. Стан звернув увагу й на проблемні питання, що виникають при підготовці справ до розгляду, при прийнятті рішень про відкриття апеляційного провадження , а також при розгляді кримінальних проваджень по суті.

Загалом під час зустрічі фахівці не лише проаналізували проблемні питання, що стосуються безоплатної вторинної правової допомоги, а й поділилися досвідом, розглянули окремі аспекти професійної етики адвокатів та окреслили основні завдання щодо покращення якості надання БВПД.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp