Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Скільки закарпатців отримали торік безоплатну правову допомогу

31 січня 2018 р., 13:35

Розкажуть завтра в ОДА

У четвер, 1 лютого, в прес-центрі Закарпатської ОДА відбудеться брифінг керівництва Головного територіального управління юстиції у Закарпатській області та Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Йтиметься про підсумки роботи системи органів юстиції та БПД області, а також плани на 2018 рік. Зокрема, про загальнонаціональний право- просвітницький проект «Я МАЮ ПРАВО!».

Із журналістами зустрінуться Руслана Натуркач - начальник Головного територіального управління юстиції у Закарпатській області, Іван Алмаші - перший заступник начальника Головного територіального управління юстиції у Закарпатській області, Маріанна Готра - начальник управління державної реєстрації, Віктор Овчинніков - заступник начальника управління ДВС та Василь Попадинець - директор регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Початок о 14.00.

Прес-центр Закарпатської ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp