Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатці можуть скористатись безкоштовною довідково-інформаційною платформою правових консультацій

10 вересня 2020 р., 12:34

Правову допомогу від держави закарпатці можуть отримати, звернувшись до фахівців найближчих центрів та бюро правової допомоги, які функціонують в області.

Та часом людина хоче самостійно знайти відповідь на своє проблемне питання, яке потребує правового вирішення. У цьому випадку на допомогу прийде інформаційно-правовий ресурс WikiLegalAid.

Де б ви не були - вдома, на роботі чи на відпочинку, якщо у вас є доступ до мережі інтернет, ви можете знайти необхідну інформацію з актуальних правових питань. Для цього слід зайти безкоштовний інформаційний ресурс WikiLegalAid за адресою: wiki.legalaid.gov.ua.

Правова вікіпедія створена Координаційним центром з надання правової допомоги у 2016 році. Над її створенням працювали понад 600 фахівців системи надання безоплатної правової допомоги з різних регіонів України.

У базі правових консультацій міститься понад 1500 консультацій на найактуальніші правові питання. Окрім правової інформації тут міститься судова практика та зразки правових документів.

Інформація постійно оновлюється з урахуванням змін законодавства та судової практики. WikiLegalAid можуть користуватись як юристи-практики, студенти-правники, правозахисники, так і пересічні громадяни. Адже консультації підготовлені так, щоб було зрозуміло не лише фахівцям, а й людям без юридичної освіти.

Щоб скористатися базою правових консультацій необхідно ввести в пошукову строку на головній сторінці «WikiLegalAid» ключове слово або частину слова (корінь слова) і поставити знак «*», що звузить пошук. Пошук видає перелік консультацій, які містяться в базі.

Здійснення пошуку також можливе через структуру категорій «WikiLegalAid» за галузями права. Скориставшись таким шляхом пошуку можна побачити всі галузі права, за якими містяться правові консультації в базі.

Тож якщо ви потребуєте правової допомоги, скористайтесь пошуковою правовою вікіпедією, або зверніться до фахівців системи БПД чи зателефонуйте за єдиним контакт-номером 0800213103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів в Україні).








Схожі новини

Понад 46 тисяч закарпатців звернулися за безкоштовною правовою допомогою
Скільки закарпатців отримали торік безоплатну правову допомогу
Постраждалі від домашнього насильства мають право на безоплатну вторинну правову допомогу
Працівники системи безоплатної правової допомоги проведуть прийом громадян в усіх районах Закарпаття
Коло доступу до безоплатної правової допомоги розширено
Ужгородці можуть звертатись по допомогу до студентів-правників!
Фахівці центрів та бюро правової допомоги на Закарпатті допомагають учасникам АТО відстояти їхні права
Чимало українців отримують шанс змінити життя на краще завдяки правовій допомозі від держави
У Закарпатті планують розробити програму з надання безоплатної правової допомоги
Мукачівські правоохоронці співпрацюють з центром надання правової допомоги громадянам

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp