Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

ДТП на Закарпатті: автівка опинилася у кюветі (ФОТО)

4 жовтня 2015 р., 12:30

Постраждалі - у лікарні

Постраждалих доправили до Мукачівської лікарні 3 жовтня, близько 19 години вечора сталася дорожньо-транспортна пригода на автошляху Ужгород – Мукачево, на ділянці поблизу Ракошино. Відрізок цієї дороги вже давно відомий багатьом водіям як небезпечний і вимагає підвищеної уваги кермувальників. 

 

Авто Skoda рухалося в напрямку міста Мукачева крайньою лівою полосою. Попереду – червоний джип марки ‎Mitsubishi Outlander, який з правого крайнього ряду неочікувано робив поворот через острівець безпеки. Кермувальник Шкоди повідомляє «Карпатському об’єктиву»: «В цей момент я злякався, та вирішив направити авто вліво, заїхавши на острівець. 

Але не впорався з кермуванням з-за розсипаного там піску. Машину почало розвертати й понесло в кювет». В авто, що злетіло з траси, крім водія знаходилась родина – дружина та маленька донька. Їх доправили до Мукачівської лікарні з незначними травмами. На даний час працівниками ДАІ з’ясовуються обставини аварії.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp