Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Про перспективи розвитку горіхівництва на Закарпатті стане відомо вже завтра

5 жовтня 2015 р., 14:22

У рамках прес-туру

У вівторок, 6 жовтня, о 8.30 (від готелю «Ужгород») відбудеться виїзний прес-тур

у с. Кальник Мукачівського району та с.Часлівці Ужгородського району, де розташовані горіхові плодорозсадники. Прес-тур проходить у рамках міжнародної конференції «Горіх грецький: Розвиток, виробництво, переробка», яка відбувається цими днями у Мукачеві.

На конференцію запрошені вчені та спеціалісти в галузі горіхівництва з України, Молдови, Польщі, Угорщини, Чехії, Італії, Іспанії, фермери-практики, садоводи, керівники розсадників, господарств, підприємств з переробки та експорту горіхової продукції, керівники обласних та місцевих організацій, спеціалісти Міністерства аграрної політики та продовольства.

Учасники обговорюються актуальну на сьогодні тему сільського господарства – горіхівництво. Розглядаються усі практичні питання щодо посадки саду грецького горіха в комплексі – від ґрунтових вишукувань, проектування до посадки та догляду за садом, алгоритм створення горіхового саду, системний підхід до переробки, реалізації, експорту, горіхової продукції та ін.

Повідомили в Ужгородському прес-клубі

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp