Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті відзначили кращих юристів

8 жовтня 2015 р., 15:34

8 жовтня в Україні святкують День юриста.

Учора, 7 жовтня в облмуздрамтеатрі День юриста відзначив юридичний факультет УжНу, сьогодні, 8 жовтня працівники системи органів юстиції, прокурори, адвокати, правозахисники та ін. зібралися на економічному факультеті, аби разом відсвяткувати професійне свято.

Про це повідомляє прес-служба облради.

Привітати іменинників прийшли голова облради Володимир Чубірко, голова ОДА Геннадій Москаль, голова Закарпатського окружного адміністративного суду Олексій Шешеня та ін..

Розпочалось святкове дійство з Гімну України, який з ініціативи Володимира Чубірка присутні виконали вживу.

Звертаючись до винуватців торжества, Володимир Чубірко зазначив, що це свято об’єднує фахівців, які покликані творити правову державу, впливати на утвердження поваги до закону, сприяти захисту законних прав і свобод громадян. Це надважлива, відповідальна справа. То ж побажав іменинникам міцного здоров’я, миру, спокою, Божої благодаті та плідних успіхів у роботі. «Нехай ваша праця віддано служить на благо кожної людини, закарпатської громади, всієї України»,- наголосив він.

В.о. начальника Головного територіального управління юстиції у Закарпатській області Іван Алмаші зачитав вітальний лист Міністра юстиції України Павла Петренка.

Олексій Шешеня розповів про історію виникнення цього свята, окреслив основні завдання правників та побажав всім й надалі вірно служити інтересам України та її громадян, примножувати славні традиції своєї професії.

На завершення кращим із кращих юристів були вручені відзнаки Міністерства юстиції, облради та ОДА.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp