Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді привітали юристів з нагоди професійного свята (ФОТО)

8 жовтня 2014 р., 17:19

У Закарпатській ОДА привітали кращих фахівців своєї справи.

У Закарпатській обласній державній адміністрації у середу, 8 жовтня, відбулися урочистості з нагоди Дня юриста. 

Правників привітало керівництво області та структур, котрі за свою основу мають представників цієї професії. голова Закарпатської ОДА Василь Губаль відзначив: "Приємно бачити багато знайомих і гарних облич – юристів Закарпаття, сьогодні тут зібралася еліта професії, а з-поміж вас є люди, до яких я звертався по пораду і допомогу". 

Василь Іванович наголосив: "Зараз перед країною і перед нами усіма стоять багато випробовувань, серед них – захист країни, її кордонів, суверенітету, і захист того напрямку, яким прагне рухатися Україна і Закарпаття. Вітаючи юристів, як і всім закарпатцям, бажаю передовсім миру. Сьогодні це – найважливіше". 

Керівник краю сказав: "Розраховую на вашу допомогу у подальшому, знаю, що місцеве самоврядування завжди потребує сприяння юристів у роботі, й очікую на неї. Враховуючи те, що декларує Президент стосовно децентралізації влади, наголошу - без вас не обійтися, без ваших пропозицій і участі". 

{g}

"Маємо спільно посилити органи місцевого самоврядування, тож нам буде потрібне ваше професійне втручання" – відзначив Василь Губаль. 

Голова області акцентував: "Запрошую усю юридичну спільноту Закарпаття до співпраці". Відтак кращих у професії, висунутих колективами, нагородив грамотами Закарпатської ОДА. 

Ігор Фартушок, начальник головного управління юстиції області, тримаючи слово до колег, сказав: "Усі ми розуміємо, що вплив юристів на життя краю і країни дуже великий. Наша професія багатогранна, спершу мусимо бути юристом, а відтак ми вже адвокати, працівники правоохоронних органів, судді тощо. Часто від нас залежать долі. Бажаю, аби фах був вашим покликанням, й ви отримували від неї задоволення, а люди – користь". 

Юристів регіону привітала й Закарпатська обласна рада, Спілка адвокатів, представники судових та правоохоронних установ, юристи-науковці Маючи слово перед представниками різних міст і районів краю, 
Прес-служба Закарпатської ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp