Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Екологічна проблема на найпопулярнішому маршруті в Карпатах (Фото)

8 жовтня 2015 р., 21:10

Говерла потопає у смітті. Волонтери просто не спралвються з такою кількістю сміття

Про екологічну проблема на найпопулярнішому маршруті в Українських Карпатах повідомив у соцмережі Фейсбук Тарас Сиротюк.

"Багато вже було написано про смітники по дорозі на гору Говерла з Заросляка, багато і про сам смітник на Говерлі! Це фото з "перемички", місця між горами Говерла та Петрос !

{g}

Питання № 1: Скільки ще Туристичне товариство «Карпатські стежки» та волонтери будуть прибирати в горах з власної ініціативи та безоплатно , на одному лише ентузіазмі та любові до власної землі?

Питання № 2!!! Чим займається Карпатський НПП (національний природній парк) який на всіх кпп бере по 20 грн / з особи на , увага - "облаштування місць для стоянки , пікніку, та розведення вогнища" "маркування маршрутів "(останнім якщо не помиляюсь займаються "Карпатські стежки") та "ПРИБИРАННЯ НА МАРШРУТАХ ТА ВЕРШИНАХ!!! вивіз сміття"

Питання № 3!! Куди йдуть наші гроші якщо НПП ніц не робить??? Не прибирає, не облаштовує, дороги і мости, чи того самого туалету нормального на Заросляку немає???

P.S. інформація для роздумів... "В сезон , за один день , через КПП Завоєля проходить 1000 чоловік, вартість входу становить 20 грн..." - йдеться у повідомленні.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp