Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Завтра рятуватимуть Говерлу

22 серпня 2015 р., 12:20

На горі прибиратимуть сміття

«Врятуємо Говерлу разом» - так називається акція, яка пройде в цю неділю на вершині найвищої гори України. Близько 400 активістів з усіх регіонів з’їдуться туди, щоб прибрати територію.

Зараз вона засмічена туристами, а пам'ятні знаки або пошкоджені або зіпсовані написами. Ідея такого суботника прийшла в голову одеситам після того, як цього літа вони побували на Говерлі. На завершення акції активісти мають намір підняти над горою український прапор. Зараз флагшток, на якому він повинен знаходитися, просто лежить на землі.

«Приблизно 350-400 чоловік планують зійти на Говерлу. Всіх охочих ми запрошуємо взяти участь у нашій акції, старт якої відбудеться в 10:00 біля КПП при в'їзді в Карпатський національний парк. Сходження ми починаємо о 10.00 23 серпня 2015», - повідомляє координатор всеукраїнської акції «Врятуємо Говерлу разом» Олексій Прокопенко.

Час Правди


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp