Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Артек" переїхав у Карпати (ВІДЕО)

17 червня 2014 р., 09:39

Місце нове, а традиції старі. "Артек - Карпати" прийняв першу зміну.

Артеківські вихователі урочисто приймають першу зміну відпочивальників на Івано-Франківщині. Дерев'яні будиночки поблизу гори Буковель заселили вже понад сто п'ятдесят дітей. Після окупації Криму понад тридцять досвідчених педагогів "Артеку" відмовилися працювати на захопленій території і перебралися на курортне Закарпаття.

Перша зміна артеківців оселилась у таборі "Лісовому". Уже першого дня діти встигли покататися на підйомниках, поїздити верхи, разом грали, співали й танцювали. У липні малеча також відпочиватиме у таборі "Гірському", поблизу найвищої в Україні гори Говерла. Тут діти вивчатимуть іноземні мови і матимуть змогу посилено займатися спортом. А вихователі табору "Озерного" обіцяють зробити з дітлахів безстрашних гірських туристів. Тут малі оселяться в наметах на березі гірського озера і пройдуть школу виживання в дикій природі, звичайно, під пильним наглядом вихователів.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp