Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Артек" переїздить на базу УжНУ

7 травня 2014 р., 12:41

І вже цього літа діти, що бажали відпочити у кримському лагері, знайомитимуться з карпатськими краєвидами.

Путівки соцзахист оплатив, а отже, діток потрібно приймати й оздоровлювати. Де їх наразі розмістити, враховуючи анексований Крим, – проблема. Тим більше, зрозуміло, що навряд чи хтось із батьків наважиться відпустити своїх кровинок на окуповану територію. Керуючись, мабуть, таким лейтмотивом, ухвалили на рівні Міністерства молоді й спорту рішення про те, щоб оздоровити діток у гірських регіонах держави, в тому числі в нашому краї. Про це «Закарпатку» повідомив проректор УжНУ, туризмознавець Федір Шандор.

З його слів, нещодавно на Закарпатті з робочим візитом перебував міністр молоді й спорту Дмитро Булатов, який і повідомив про наміри пе­ренести з Криму в наш край 42 спор­тивні бази олімпійського та па­ралімпійського руху. Крім того, на базі УжНУ, за попередніми прог­нозами, розмістять і частину славнозвісного «Артека», а на втілення цих проектів уже заплановано виділити понад 220 млн грн. 

«Ми маємо намір прийняти дітей у реконструйованих базах «Скалка», «Плішка», на Колочавській біобазі», – уточнив Ф. Шандор. Він каже, що діти відпочиватимуть на Закарпатті вже цього літа.

Толич 07.05.2014 13:54 IP: 216.123.99.176
Бредятина!! Унас в Крыму все спокойно, в отличии от другой, оккупированной Украиной территории

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp