Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мешканці Зарічева розповіли про життя міліціонеру (ФОТО)

11 жовтня 2015 р., 11:07

Начальник Перечинського райвідділу міліції вислухав селян

Начальник Перечинського райвідділу міліції Анатолій Шкирта прибув до Зарічівської сільської ради, аби об’єктивно вивчити ситуацію на місці, почути громадську думку про роботу міліції та з’ясувати, з якими проблемами живуть сьогодні зарічівці.

Найперше Анатолій Шкирта зустрівся з сільським головою Зарічева Оксаною Петровою. В ході зустрічі було обговорено важливі моменти співпраці органів самоврядування та правоохоронних органів, а саме врегульовано ряд питань, що стосуються охорони громадського порядку під час проведення виборів 25 жовтня.

Анатолій Іванович розповів, що в 2014 році було внесено зміни до статей Кримінального Кодексу України, відповідно до яких посилено відповідальність за порушення виборчого права та підкуп виборців. Міліція поза політикою, тож основним завданням правоохоронців є забезпечення охорони громадського порядку під час виборчого процесу.

Сільського голову цікавило, яким чином правоохоронці нестимуть службу під час виборів. Тож начальник розповів, що працівники міліції заступають на виборчі дільниці з моменту отримання виборчих бюлетенів і охороняють їх аж до дня голосування. Після того, як громадяни проголосують, правоохоронці супроводжуватимуть членів комісії разом із бюлетенями, допоки їх не здадуть в ОВК.

Анатолій Іванович поспілкувався і з жителями даного населеного пункту, провівши особистий прийом громадян. Громадяни зверталися, в переважній більшості, з питаннями інформативного характеру і, отримавши відповідну кваліфіковану відповідь, дякували за допомогу. Цікавилися громадяни і про майбутню поліцію.

На завершення зустрічі підполковник міліції Анатолій Шкирта подякував місцевим жителям та голові сільської ради за співпрацю і наголосив, що міліція завжди відкрита для людей. Також звернувся з проханням повідомляти про виявлені факти порушень виборчого законодавства та запевнив, що міліція Перечинщини готова забезпечити охорону громадського порядку під час виборів.

Інформація Перечинського РВ УМВС


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp