Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді буде фестиваль документального кіно

13 жовтня 2015 р., 08:42

Основа дійства - фільми про права людини.

У вівторок, 13 жовтня, о 14.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція організаторів XII-го мандрівного фестивалю документального кіно про права людини DOCUDAYS UA, який стартує в Ужгороді 16 жовтня. 

Детальніше про подію розкажуть: - Наталія Кабацій, директор Благодійної організації «Комітет Медичної Допомоги в Закарпатті»; - Марія Менджул, директор ГО КАПЛ «Вестед», доцент кафедри міжнародного приватного права, правосуддя і адвокатури факультету європейського права і правознавства УжНУ Цьогорічні заходи фестивалю об’єднані темою «Пропаганда», оскільки увага всіх українців прикута до війни на Сході. 

Цю війну називають гібридною, бо розв’язана вона задовго до пострілів, у першу чергу, зброєю медіа та пропаганди. Тому ужгородський Docudays UA відкриється 16 жовтня, о 18:30 у Виставковому центрі “ILKO” (вул. Кошицька, 28) фільмом з програми ПРОПАГАНДА «Звідки з'являється пил і куди зникають гроші» Тійто Оясоо та Ене-Лііс Семпері. 

На закритті фестивалю 24 жовтня буде показано стрічку «Це моя земля» Тамари Ерде. Обидві відео-роботи торкаються важливих сфер суспільного життя – освіти та політики. 

Прес-конференція відбудеться у приміщенні Ужгородського прес-клубу за адресою: м.Ужгород, пл. Жупанатська, 15/4 Початок о 14.00

Повідомили в Ужгородському прес-клубі

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp