Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Електронні сервіси - своєрідний діалог ДФС із громадськістю та бізнесом

15 жовтня 2015 р., 15:41

Платники не забувають про можливості сучасності.

Сьогодні серед представників бізнесу постійно зростає кількість охочих подавати звітність в електронний спосіб. Електронні сервіси ДФС створені для перетворення процесу декларування податків в швидку і комфортну процедуру, – а отже для економії часу та коштів платників.

На веб-порталі Державної фіскальної служби України можна скористатись таким сервісом, як «Акредитований центр сертифікації ключів» (http://acskidd.gov.ua/), метою діяльності якого є безкоштовне надання послуг електронного цифрового підпису (далі – ЕЦП) органам державної влади, органам місцевого самоврядування, підприємствам, установам та організаціям всіх форм власності, іншим суб’єктами господарської діяльності та фізичним особам.

Робота АЦСК ІДД забезпечується сучасним програмно-технічним комплексом у складі якого використовуються унікальні програмно-апаратні рішення, які забезпечують високий рівень надійності захисту інформації.

До послуг ЕЦП, які надаються Акредитованим центром сертифікації ключів належать: реєстрація 
заявників; надання у при генерації відкритих та особистих ключів; обслуговування посилених сертифікатів ключів заявників, що включає сертифікацію відкритих ключів заявників, розповсюдження та зберігання посилених сертифікатів ключів, управління статусом посилених сертифікатів ключів та розповсюдження інформації про статус сертифікатів ключів; надання послуги фіксування часу; консультативні послуги користування надійних засобів ЕЦП; допомога за зверненням підписувачів.

Почати перегляд сайту рекомендуємо з розділу «Реєстрація користувачів», де ви зможете ознайомитися з інформацією, необхідною для подальшої роботи, у тому числі переглянути перелік документів для отримання послуг електронного цифрового підпису та завантажити форми реєстраційних документів разом зі зразками заповнення.

Також на веб-порталі ДФС можна скористатися такими сервісами ДФС України: «Електронна звітність», «Електронний кабінет платника податків», «Реєстр платників ПДВ», «Дізнайся більше про свого бізнес-партнера», «Пульс» та іншими.

На сьогодні електронне спілкування, електронні сервіси стали нормою, відсунувши на другий план паперову бюрократію, черги, непорозуміння в спілкуванні тощо.

За матеріалами Хустської ОДПІ



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp