Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

До уваги платників екологічного податку

16 жовтня 2015 р., 09:49

Нова форма декларації

Наказом Міністерства фінансів України від 17 серпня 2015 р. № 715 «Про затвердження форми Податкової декларації екологічного податку», затверджено нову форму Податкової декларації екологічного податку. Офіційне опублікування наказу відбулося у «Офіційному віснику України» №74 від 25 вересня 2015 р.

Декларація подається платниками екологічного податку до контролюючого органу протягом 40 календарних днів, що настають за останнім календарним днем податкового (звітного) кварталу.

Відзначимо, що відповідно до пункту 46.6 статті 46 Податкового кодексу України нові форми декларацій (розрахунків) набирають чинності для складання звітності за податковий період, наступний за періодом, у якому відбулося їх оприлюднення.

Таким чином, за 3 квартал 2015 року звітуємо ще за старою формою, яка була затверджена наказом ДПА України від 24 грудня 2010 р № 1010 «Про затвердження форми Податкової декларації екологічного податку».

Відділ комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp