Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Завтра ужгородцям розкажуть про гроші у політиці

20 жовтня 2015 р., 11:44

Старт об 11:00

21 жовтня об 11:00, в Ужгородському прес-клубі за адресою вул. Жупанадська 15/4 відбудеться підсумкова прес-конференція за результатами кампанії “Стеж за грошима”, яка втілювалась Громадським Рухом ЧЕСНО та ГО Активна громада.

На прес-конференції активісти оприлюдять дані про те, як партії та кандидати виконали взяті зобов’язання щодо оприлюднення майнових декларацій та надання фінансових звітів про передвиборчі витрати.

Каманія проходила у 25 містах упродовж серпня – жовтня 2015 року, до її проведення долучилось понад 10 000 громадян. Завданням кампанії було привернути увагу громадськості до питання грошей у політиці та прозорості виборчих фінансів.


Результати презентують:
Маина Сташина-Неймет – комунікаційник Руху Чесно в Закарпатській обл.

Юлія Борисенко – координатор кампанії «Чесна весна – відповідальна осінь».


За детальною інформацією звертатись: +380669452516 – Марина Сташина-Неймет

Інформаційна довідка:

Кампанія “Стеж за грошима” втілюється за координації CentreUA спільно з ГО «Інститут “Республіка” і ГО «Активна громада» у партнерстві з Національним Демократичним Інститутом Міжнародних Відносин за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та Чорноморським фондом регіонального співробітництва.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp