Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Візит політиків до Криму. Київ погрожує санкціями

19 березня 2017 р., 20:02

Проти громадян України можуть відкрити кримінальні провадження.

Служба безпеки України (СБУ) повинна проаналізувати інформацію про перебування у Криму політиків з європейських та інших країн для введення проти них санкцій. Про це заявив секретар Ради національної безпеки й оборони України (РНБО) Олександр Турчинов, інформує прес-служба відомства у неділю, 19 березня.

"СБУ повинна підготувати і надати на розгляд РНБО України перелік офіційних осіб з Європарламенту, а також політиків з країн Європейського Союзу, Співдружності незалежних держав і країн Латинської Америки, які, за повідомленнями російських ЗМІ, прибули з триденним візитом в анексований Крим", - заявив Турчинов.Він підкреслив, що у разі підтвердження цієї інформації буде розглянуто питання про можливе введення санкцій, а в разі присутності у Криму громадян України - відкрито кримінальні провадження."Перевірці підлягає також інформація про участь у цій пропагандистській акції українських громадян, і в разі підтвердження їх перебування у Криму, мають бути відкриті кримінальні провадження відповідно до чинного законодавства", - зазначив Турчинов.Раніше сьогодні стало відомо, що в анексований Крим з триденним візитом прибула делегація європейських, латиноамериканських і українських політиків.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp