Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті закриють пункт пропуску "Ужгород"

22 жовтня 2015 р., 19:31

Вивчайте інші шляхи проїзду до Словаччини

У понеділок, 26 жовтня, відбудеться урочистим відкриття реконструйованого пункту пропуску «Вишнє Немецке». У зв’язку з цим буде тимчасово припинено оформлення легкових транспортних засобів в обох напрямках з 12.00 до 16.00 години.

Про це повідомляє прес-служба Чопського прикордонного загону.

Зазначаємо, що у пункті пропуску «Ужгород - Вишнє-Нємецьке» словацька сторона проводила інженерні роботи щодо розширення смуг руху автобусів, мікроавтобусів та легкових автомобілів. Роботи проводились в рамках проекту «Модернізація та реконструкція пунктів пропуску на словацько-українському кордоні».

Прохання до громадян з розумінням поставитись до тимчасових незручностей та врахувати час припинення оформлення легкових транспортних засобів в пункті пропуску «Ужгород - Вишнє-Нємецьке» при плануванні своєї подорожі через україно-словацький кордон.

Звертаємо увагу, що за необхідності Ви можете скористатись пунктами пропуску «Малий Березний», «Малі Селменці» чи «Тиса» (щоб поїхати в Словаччину через Угорщину), а також залізницею, через пункт пропуску «Чоп».

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp