Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В УжНУ допоможуть соціально незахищеним студентам

24 жовтня 2015 р., 16:14

Списки студентів уже формуються

Уже сьомий рік поспіль студенти УжНУ отримують соціально-стимулюючі стипендії від директора ОП «Ужгородський коньячний завод» Володимира Гісема. Цікаво, що зародилася така благодійна акція невипадково. Володимир Гісем колись навчався на загальнотехнічному факультеті Ужгородського університету на заочному відділенні, оскільки ріс без батька й вимушений був працювати. А тепер підтримує таких же дітей, як колись був сам.

Щороку таких виплат здійснюється на суму щонайменше 700 тис. грн. У 2014-2015 навчальному році 141 студент УжНУ отримав соціально-стимулюючу стипендію від Ужгородського коньячного заводу. Соціальний проект ОП «Ужгородський коньячний завод» передбачає виплату стипендії студентам-сиротам, напівсиротам, студентам з багатодітних сімей та іншим категоріям, які потребують допомоги. Стипендія складається з двох частин: соціальної та стимулюючої. Перша частина стипендії – це матеріальна допомога, яка є однаковою для всіх студентів пільгових категорій, а розмір другої залежить від результатів навчання – чим краще навчається студент, тим більшу стимулюючу стипендію він отримує. За результатами сесії відмінникам нараховується максимальна стипендія, тим, хто склав іспити на «добре», дещо менша сума, а з оцінками «задовільно» – лише матеріальна допомога.

У цьому навчальному році даний соціальний проект від директора ОП «Ужгородський коньячний завод» Володимира Гісема буде продовжений, відділ гуманітарно-виховної роботи готує відповідні списки, повідомляє офіційний сайт УжНУ.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp