Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У водах Синевиру помітили чудовисько

29 жовтня 2015 р., 11:08

Чутки між туристами розлетілись зі швидкістю світла

Хороша осіння погода сприяла продовженню туристичного сезону на Синевирському озері. Подивитися на Морське око досі їдуть численні групи туристів. Саме вони, пливучи на плоту, виявили поблизу острова на глибині 1 – 1,5 метра від поверхні, за їхніми словами, «незрозумілу істоту».

– Розгледіти добре не вдалося, але незрозуміла істота схожа на черепаху гігантського розміру. На поверхню від неї виходять бульбашки, – ділиться враженнями Артем з Києва.

Звісно, у цих краях черепахи, та ще й таких розмірів, не поширені в природі. Ці гігантські представники плазунів зустрічаються хіба що на Сейшельських чи Галагагоських островах. Тож одразу між туристами поширилась чутка про існування синевирського чудовиська. Навіть назву йому дали – синевирська гігантська черепаха, йдеться у повідомленні НПП "Синевир".

Цікаво, що щось незрозуміле такої ж форми, як величезний панцир черепахи, помічали й інші туристи з плоту, на якому перепливали озеро. Щоправда, «незрозуміла істота» на поверхню не спливала. Цікаво й те, що її бачать саме у тих місцях, де глибина озера найбільша, в основному неподалік острова. Відколи поширилася чутка про синевирське чудовисько, різко зросла чисельність туристів, які прагнуть його побачити.
Саша 02.11.2015 18:46 IP: 233.229.179.94
А людей з вовчими очима не бачили?

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp