Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпаття везуть тіло загиблого бійця "Правого сектору"

4 листопада 2015 р., 08:21

Йдеться про Віталія Берталона

Звістка про загибель бійця "Правого сектору" Віталія Берталона під псевдо "Буля"сколихнула Тячівщину ще на початку вересня цього року. Він народився 19.05.1986 в багатодітній сім'ї. Під час революції Гідності був на Майдані, надалі подався в зону АТО. Був неодруженим.

8 вересня на Дніпропетровщині у жахливому ДТП зіткнулись автомобілі бійців Правого сектору та військовослужбовців ЗСУ. В результаті аварії троє бійців загинуло - доброволець ДУКу та двоє військових ЗСУ.

Інформація про те, що серед загиблих був і боєць з Буштина Віталій Берталон, швидко поширилась між місцевим населенням.

Внаслідок аварії тіло загиблого сильно обгоріло, тому проводилась експертиза ДНК на яку їздив брат покійного. Власне через таку складну процедуру поховання бійця відтермінувалось більше ніж на місяць.

Наразі стало відомо, що тіло загиблого бійця привезуть у рідне Буштино завтра, 4 листопада, близько 10-ої години ранку.

На жаль, це вже друга надважка втрата для тячівського Буштина. На початку вересня тут всією Тячівщиною проводжали в останню дорогу ще одного героя - загиблого в зоні АТО солдата ЗСУ Павла Дурунду.

Tyachiv News


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp