Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгород вперше прийняв змагання під егідою Ліги дитячого плавання України

8 листопада 2015 р., 16:21

Найбільше учасників представили команди з Ужгорода та Львова

31 жовтня 2015 року столиця Закарпаття приймала перші змагання під егідою Ліги дитячого плавання України за підтримки Ужгородського клубу «На старт». Привиди, відьми та Дракули обходили стороною басейн Ужгородського Національного університету на свято всіх святих. Шалені спалахи води та емоцій на супер-спринті довжиною 25 м. відлякували нечисту силу. Адже під дахом одного басейну зібралися юні плавці з Ужгорода, Львова, Києва, Чернівців, Херсону, Вишгорода, Рівного. Всі вони зібралися для участі у Першому етапі серії ГРАН-ПРІ ЛДПУ сезону 2015-2016 рр.Спортсмени що зберуть найбільшу кількість очок на всіх чотирьох етапах зможуть отримати Гран-прі, грошову винагороду згідно із положенням про змагання.

Але одночасно змагання проводилися по системі трьох ліг, де нагороджуються перші вісім місць у кожній лізі, повідомляє ЛДПУ.

Найбільше учасників представили команди і клуби «На старт» і «Олімпік» з Ужгорода, Аквапарк «Пляж» і «Фортуна» зі Львова. Гарні результати отримала команда із Херсонського «Спортлайфу».
Найкращими стали декілька мульти медалістів, що одночасно стали першими претендентами на головні призи Гран-Прі. Серед дівчат слід відзначити Лагуту Ренату 2008 р.н. (СпортЛайф, Херсон) 9 золотих із 9 запливів, Стадницьку Ксенію із «Водолія», що заробили 8 медалей, 6 золотих і 2 срібні, киянок Костильову Софію 2003 р.н., 5 золотих медалей із п’яти та Єрмішину Єлізавету 2007 р.н., 4 золотих і 5 срібних нагород.

{g}

Серед хлопчиків найкращими були Шерегій Андрій з Ужгородського Олімпіку 2002 р.н. 4 золотих і 1 срібна, Голяминских Андрій із СК «На старт», та двоє плавців із Львівського аквапарку «Пляж» вибороли по 4 золотих нагороди. Роман Левченко 2008 р.н. із Київської академії плавання зайняв 6 призових місць – 3 золота, 2 срібла та 1 бронза.

Суддівство змагань проходило під керівництвом судді міжнародної категорії, судді Чемпіонату світу з плавання категорії «Мастерс» – Єсипенко Олексій.

За словами киянина Макаренко Олексія, що вперше в житті подолав дистанцію 100 м. брасом «Змагання, що проводить Ліга дитячого плавання України розвивають великий досвід для плавців, вчать їх всім правилам змагань, та надихають на подальші тренування для здобуття нових нагород. На таких змаганнях відчуваєш себе святково і не хвилюєшся як зазвичай, адже тут багато нових друзів та вражень».

Дякуємо всім батькам, що підтримали своїх дітей на змаганнях в Ужгороді, сподіваємось що нова для України система нагородження стала більш зрозумілою і чесною для всіх Вас. Будемо раді почути від вас будь-які відгуки від поганих до хороших, адже діалог з Вами тільки покращить рівень змагань та наших послуг на них.

З найкращими побажаннями і спортивної всім наснаги.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp