Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Засідання “круглого столу” та особисті зустрічі з платниками – зручна форма обміну думками

12 листопада 2015 р., 18:03

І все задля діалогу з платниками

Такі заходи проводяться в Хустській ОДПІ систематично з метою налагодження тісного й плідного діалогу контролюючого органу з платниками. Під час їх проведення розглядаються найактуальніші питання щодо функціонування податкової системи, справляння податків та нововведення до податкового законодавства.

У першій декаді листопада, в період завершення терміну подання звітності за третій квартал 2015 року, керівництвом Хустської ОДПІ проведено особисті зустрічі з платниками та організовано «круглий стіл» з метою порушення питання оптимізації надходжень до місцевого бюджету, уникнення фактів ухилення платників від сплати податків, зборів та інших платників, забезпечення повного й своєчасного декларування платниками належних податкових зобов’язань. На організованих працівниками інспекції заходах були присутні посадові особи товариства з обмеженою відповідальністю «Цеоліт біо», бухгалтери та новостворені платники податків.

Присутні на організованих зустрічах та засіданні «круглого столу» представники бізнесу ознайомились із механізмом декларування та сплати місцевих податків і зборів. Було також порушене питання погашення заборгованості та перерахуванню податку з доходів фізичних осіб в бюджет, легалізації заробітних плат.

Начальник Хустської ОДПІ М.Д.Мондич наголосив, що наповнення місцевих бюджетів є одним із важливих завдань, адже ці кошти в подальшому направляються на розвиток району та підтримку соціальних програм.





За матеріалами Хустської ОДПІ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp