Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Поліцейські розшукують свідків аварії, в якій загинула мешканка Ужгорода

13 листопада 2015 р., 15:13

Її знали багато студентів-стоматологів УжНУ, адже вона їх навчала...

Вранці 30 жовтня на 725-му кілометрі автотраси Київ-Чоп на межі Воловецького та Свалявського районів сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох машин, внаслідок якої загинула жінка, мешканка Ужгорода.

Чоловік потерпілої у зв’язку зі станом здоров’я не зміг надати коментар нашому виданню.

– Я їхав додому в Мукачево о 6-й годині ранку, – розповідає водій фури Іван. – Уже був на мості, коли назустріч виїхала іномарка, модель якої я попервах не роздивився. Легковик, мабуть, пригальмував, бо його кинуло на правий бік, мені під колеса. Оскільки я знаходився на мості, то не міг нікуди звернути й уникнути наїзду. Я рухався зі швидкістю десь 75 км/год., а іномарка, можливо, швидше.

Як повідомили "Карпатському об’єктиву" правоохоронці, за цим фактом відкрито кримінальне провадження, проводиться слідство.

Орган досудового розслідування слідчого управління Головного управління Національної поліції в Закарпатській області звертається до осіб, які стали свідками й можуть повідомити про обставини цієї ДТП, з проханням зателефонувати за номером: 050-674-97-35.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp