Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Вночі Боржава наробить лиха

21 листопада 2015 р., 13:21

Очікують підняття води до 6 метрів

У зоні ризику опинилися ряд населених пунктів Іршавського та Виноградівського районів.Зокрема, це стосується таких сіл як Заріччя, Кам’янське, Боржавське та Великі Ком’яти.

Наразі критичної ситуації на річці Боржава ще немає,- розповів Голосу Карпат начальник Виноградівського міжрайонного управління водного господарства Станіслав Коломис. – Найбільше підняття води на цій ділянці річки від 5,5 до 6 метрів ми очікуємо у ніч з 21 на 22 листопада.

Саме тоді передбачається затоплення автодороги Виноградово-Шаланки у нижній частині Великих Ком’ят, а також перелив води через берегоукріплення. Аби упередити цю ситуацію, туди вже виїхала бригада працівників водного господарства, які зараз проводять нарощення понижених частин правосторонньої дамби на річці Боржава вище великоком’ятського автомобільного мосту.

Піднялася вода також у Ріці і в Тисі. Згідно даних водомірних постів, рівень підняття в районі Хуста зараз складає 3,5 – 4 метри. Поблизу села Сокирниця річка вже вийшла з берегів. До Рокосова і нижче Тиса ще в своїх берегах.

Разом із спеціалістами Виноградівського міжрайонного управління водного господарства у район можливого переливу через дамбу на Боржаві щойно виїхав оператор Голосу Карпат. Очікує відео з місця подій.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp