Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Уже три місяці в Перечині не проводили сесію міськради

21 листопада 2015 р., 20:00

Назбиралось чимало питань, які потребують нагального вирішення

З ініціативи Перечинського міського голови Івана Погоріляка відбулася зустріч з депутатми міської ради та представниками громади міста. На зустрічі були присутні всі працівники міської ради.

Мером запропоновані для обговорення питання, які плануються винести на сесію міської ради, яка запланована на 17.12.2015 року.

Насамперед запропоновано прийняти регламент роботи сесії міської ради VII скликання, з урахуванням зауважень та пропозицій внесених депутатом Болтян О., що буде сприяти нормальній роботі сесій та зменшуватиме градус напруги.

Підняли питання необхідності створення інвентаризаційної комісію із депутатів міської ради та представників громади, для проведення інвентаризації КП "Комунальник". Необхідно виявити найбільш болючі проблеми підприємства та знайти можливі шляхи відновлення роботи комунального підприємства в м. Перечин.

Так як, остання сесія міської ради відбулася у серпні 2015 року, то накопичилося багато заяв від громадян нашого міста, які стосуються земельних питань. Тому запропоновано земельній комісії невідкладно приступити до розгляду цих заяв, щоб мати змогу на сесії 17.12.15 прийняти рішення.

Також у відповідь на численні звернення вірян, мерією запропоновано використовувати в якості головної ялинки нашого міста ялинку, яка росте біля Центру зайнятості, попередньо привівши в порядок клумбу біля неї. Слід зазначити, що раніше всі різдв’яно-новорічні гуляння відбувалися в центрі міста біля хреста і каплички, що заважало вірянам.

Час Закарпаття
Михайло М.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp