Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На шляху виноградівців утворилося провалля (ФОТО)

24 листопада 2015 р., 14:16

Провалилася земля...

Місцеві вважають, що обвал стався не сам по собі.

Триметрова вирва виникла не на самому дорожньому полотні, а на пішохідній частині, що примикає до території дорожьо-будівельної організації. Це якраз перед будівлею, яку тут орендує фірма «Будсервіс». Її робітники кажуть, що помітили здоровенну яму на заасфальтованому майданчику ще в понеділок зранку. 

Провал землі, на їхню думку, спровокував паводок у минулі вихідні. Та стався він не сам по собі. Адже яма, судячи з її обрисів, була явно викопана кимось у минулому, накрита зверху бетонною плитою та ще й встелена асфальтом. На виду чиясь халатна безгосподарність і безвідповідальність, яка через роки проявилася вирвою на рівному місці. 

Добре, що досі ніхто не постраждав. У цій промисловій зоні щодня проходять десятки робітників і просто перехожих та проїжджають велосипедисти до ринку на Комунальній. Аби не сталося нещастя, яму вже обгородили комунальники. А в міській раді Голосу Карпат повідомили, що не стануть шукати колишнього власника прихованої під асфальтом ями, а просто засиплють її, як тільки зійде вода. 

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp