Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Тячівщина: селяни отямлюються від біди, якої наробила річка

24 листопада 2015 р., 18:41

Уголька вийшла з берегів не оминувши хати...

Як сьогодні повідомив Углянський сільський голова Валерій Феєр, паводок у селі спричинила річка Уголька, яка вийшла з берегів. Велика вода завдала суттєвої шкоди як мешканцям, так і об’єктам інфраструктури села.Вода почала прибувати в суботу, 21 листопада, вдосвіта. Вже о 6-й ранку у сільській раді створили оперативний штаб, до складу якого увійшли сільський голова, секретар виконкому О.М.Бабич, працівники сільради, газової служби, електрик та начальник місцевої пожежної команди І.Ф.Крічфалушій. Для того, щоб вивезти живність з обійсть у зоні підтоплення, задіяли чергову вантажівку «ЗІЛ-131». Крім цього, з вулиці Першотравневої до родичів довелось евакуювати жінку з немовлям.

Загалом, в Углі підтопило 30 дворогосподарств по вулицях Ватутіна, Зої Космодем'янської, Молодіжній та Набережній. В окремих будинках рівень води в будинку сягав півметра.

Підмито опори двох автомобільних мостів на дорозі державного значення: в с.Мала Уголька і с.Груники, та ще двох, комунальної власності, в урочищі Романія.

В с.Мала Уголька у різних місцях розмито 300 метрів берегоукріплень.
Сьогодні зранку за допомогою до сільської ради звертаються люди, чиї оселі були підтоплені. Тут створено комісію, яка обстежить дворогосподарства і підрахує орієнтовний розмір шкоди.

Наразі углянці, які постраждали внаслідок паводку, оговтуються від стресу, чистять оселі й господарські приміщення від намулу, сушать намочені речі та просять працівників санепідемслужби провести дезінфекцію колодязів.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp