Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Наслідки паводку на Закарпатті: влада не справляється, люди в багатогодинних заторах, допомоги просять від... журналістів (Фото)

21 листопада 2015 р., 14:45

Влада, кажуть, не справляється з проблемою

Через велику воду, що нахлинула вночі і вже наробила біди в багатьох населених пунктах Закарпаття, багато краян опинилися в екстремальних ситуаціях і не знають, до кого звертатися по допомогу. В результаті пишуть журналістам, з надією на те, що ті зможуть врятувати їх від біди. На владу, схоже, краяни не сподіваються.

Так, півгодини тому відома журналістка, багаторічний кореспондент каналу 1+1 на Закарпатті Наталія Зотова, яка зараз очолює управління праці та соціального захисту населення Мукачівської міськради, поширила на своїй сторінці в Фейсбуці листа з проханням допомоги.

«Доброго дня пані Наталю! До кого звертатися по допомогу, сестра вже третю годину в селі Білин стоїть в заторі, який утворився через велику воду, дали 2 трактори які справитися з розчищенням дороги не можуть, і більше жодних дій» -- написала нашій колезі людина, родичка якої потрапила в біду. І додала фото з місця надзвичайної ситуації.

{g}

Як відомо, сьогодні десятки населених пунктів Закарпаття потерпають від повені, у багатьох селах немає електропостачання, на багатьох автодорогах зупинено рух транспортних засобів.

Час Закарпаття

Фото - Наталія Зотова

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp