Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як берегівчанам приєднатися до нових водопроводів?

30 листопада 2015 р., 21:00

Правила такі:

Мешканцям вул.Рожошкерт, Сентфельд,Б. Хмельницького, Ковача Вільмоша:

Повідомляємо, що у зв’язку із завершенням будівництва нових трубопроводів водопровідної мережі на вулицях Рожошкерт Сентфельд,Б. Хмельницького,Ковача Вільмоша у м.Берегово мешканці цих вулиць мають можливість приєднатися до водопровідної мережі. Для приєднання необхідно отримати технічні умови від ТОВ „Водоканал Карпатвіз” на водопостачання. Вартість розробки та видачі технічних умов на водопостачання згідно з рішенням Берегівського міськвиконкому від 28.07.2009 року № 247 складає280 грн. 

Термін отримання технічних умов10 днів. Роботи можна виконати самостійно або із залученням підрядника. Для початку робіт необхідно отримати ордер на земельні роботи. Після виконання земельних робіт виконавець має звернутися до ТОВ „Водоканал Карпатвіз” для огляду траншеї, розміщення трубопроводу, розташованого в ній. Тільки після цього траншею потрібно засипати піском або грунтом. Роботи з приєднання до мереж і опломбування водомірного лічильника виконує тільки ТОВ „Водоканал Карпатвіз”. Інші роботи можуть виконувати споживачі. Орієнтовна вартість приєднання, враховуючи матеріал, який закуповує сам споживач ( при протяжності водопроводу10 м від вуличного водопроводу) складає від2 до 2,5 тис.грн.

Примітка. Технічні умови на об’єкти споживачів, які були приєднані до системи централізованого водопостачання раніше (до ново побудованих водогонів) отримувати не потрібно. ТОВ „Водоканал Карпатвіз” у цих випадках здійснює коригування технічних умов безкоштовно при подачі необхідного пакету документів.

Порядок
приєднання об’єктів до систем централізованого водопостачання
та/або водовідведення у м.Берегово

1.Для приєднання об’єктів до систем централізованого водопостачання та/або водовідведення у м.Берегово замовнику таких послуг надаються технічні умови.
Для одержання технічних умов замовник послуг з централізованого водопостачання та/або водовідведення у м.Берегово подає ТОВ «Водоканал Карпатвіз»:
заяву про намір приєднатися до систем централізованого водопостачання та/або водовідведення;
опитувальний лист за формою (додається);
ситуаційний план з визначенням місця розташування земельної ділянки на відповідній території.
2. ТОВ «Водоканал Карпатвіз» видає замовнику технічні умови згідно з поданою заявою протягом десяти робочих днів з дня реєстрації відповідної заяви з урахуванням потужностей споруд та пропускної спроможності мереж систем централізованого водопостачання та водовідведення, із зазначенням умов для проектування вводу: місця приєднання, місця розташування водомірного вузла, умов для влаштування проміжного резервуара інасосів — підвищувачів тиску.
3. Замовник отримує:
— технічні умови у інженера ТОВ «Водоканал Карпатвіз»;
— рахунок за приєднання до мереж у абонентному відділі, вартість приєднання до мереж визначається від фактично виконаного обсягу робіт.
4. Замовник сплачує вартість видачі технічних умов та приєднання до систем централізованого водопостачання та/або водовідведення у абонентному відділі або у відділенні банку.
5.Виконання будівельних робіт здійснюється замовником самостійно або із залученням підрядника.
6.До початку виконання робіт замовник отримує ордер на земельні роботи.
7. Перед укладанням трубопроводів до траншеї замовник має звернутися до ТОВ „Водоканал Карпатвіз” для огляду траншеї та отримати погодження на влаштування труби. Після отримання такого погодження потрібно улаштувати піщану подушку товщиною10 см та укласти трубопровід. При засипанні трубопроводу, над верхом труб обов’язковим є улаштування захисного шару товщиною20 см із піску. Далі необхідно провести зворотну засипку грунтом із відвалу.
8.Замовник укладає договір про надання послуг з водопостачання та/або водовідведення у абонентному відділі (за адресою: м.Берегово, вул.Б. Хмельницького, 99, ТОВ «Водоканал Карпатвіз», тел. 2-45-67).
Для укладення договору замовнику слід мати при собі:
а) для фізичних осіб:
• паспорт;
• ідентифікаційний код;
• довідку про склад сім’ї;
• документ, що підтверджує наявність пільг (якщо хтось з проживаючих користується пільгами);
• оплачений рахунок за приєднання;
• технічні умови.
б) для юридичних осіб:
• свідоцтво про державну реєстрацію юридичної особи;
• довідку з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України (ЄДРПОУ);
• свідоцтво про реєстрацію платника податку на додану вартість (якщо являється платником ПДВ);
• дозвіл на спеціальне водокористування (при наявності);
• оплачений рахунок за приєднання;
• технічні умови.
9. Для встановлення водомірного лічильника холодної води замовник повинен отримати від ТОВ «Водоканал Карпатвіз» вихідні дані, а також рекомендації щодо типу засобів обліку (виконавча схема). Вихідні дані видаються за заявкою в 10-денний термін. Порядок встановлення водомірного лічильника регулюється наказом ТОВ «Водоканал Карпатвіз» від 15.06.2012 року № 54с.
10.Роботи з приєднання до мереж і опломбування водомірного лічильника виконуються виключно ТОВ „Водоканал Карпатвіз”. Інші роботи може виконувати замовник.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp