Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Сервіси ДФС працюють для платників податків

2 грудня 2015 р., 13:40

Кажуть, що все якісно і доступно

Значна кількість платників Закарпаття вже користується перевагами електронних сервісів, більшість з яких доступні на офіційних веб-порталах органів ДФС. Зокрема, такі сервіси покликані зробити обслуговування платників податків якісним, простим та доступним.

Пропоновані Державною фіскальною службою України електронні програми дозволяють платникам звітувати онлайн, здійснювати перевірку потенційних бізнес-партнерів, ознайомлюватися з нормативними та інформаційними документами, письмовими консультаціями тощо. При цьому, для користування широким переліком сервісів, платникам варто отримати ключі електронного цифрового підпису в Акредитованому центрі сертифікації ключів ДФС. Приміром в Закарпатті безкоштовно отримати електронні ключі можна в м. Ужгороді та м. Тячеві.

Також у разі виникнення питань щодо застосування податкового, митного законодавства та законодавства щодо сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, платники податків та суб’єкти ЗЕД можуть скористатися загальнодоступним інформаційно-довідковим ресурсом («ЗІР»). Цей сервіс забезпечує можливість пошуку інформації за окремими податками, напрямками діяльності, в тому числі з використанням ключових слів, шляхом перегляду інформації за певні періоди.


Наголосимо, що користуючись електронними сервісами, платники можуть заощадити власний робочий час та скоротити до мінімуму людський фактор у контактах з органами ДФС.

Ознайомитися з широким переліком електронних сервісів ДФС можна за посиланням: http://sfs.gov.ua/media-tsentr/novini/213984.html.


Відділ комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp