Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

До відома суб’єктів господарювання

7 грудня 2015 р., 19:33

Якщо бажаєте перейти на спрощену систему оподаткування, поспішайте!

Якщо суб’єкт господарювання виявив бажання перейти на спрощену систему оподаткування, то повинен, не пізніше ніж за 15 календарних днів до початку наступного календарного кварталу, подати до контролюючого органу відповідну заяву. Такий перехід на спрощену систему оподаткування може здійснюватись один раз протягом календарного року.

Відповідна заява (http://zakon5.rada.gov.ua/laws/file/docs/6/d370132.doc ) подається особисто, відправляється поштою або подається в електронному виді до контролюючого органу за місцем реєстрації фізичної особи-підприємця. До поданої заяви додається розрахунок доходу за попередній календарний рік (http://sfs.gov.ua/data/material/000/000/53476/4.doc).

Перехід на спрощену систему оподаткування може бути здійснений за умови, якщо протягом календарного року, що передує періоду переходу на спрощену систему оподаткування, суб'єктом господарювання дотримано вимоги, встановлені для відповідних груп платників єдиного податку.

Порядок обрання або переходу на спрощену систему оподаткування регламентується статтею 298 Податкового Кодексу України.

Відділ комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp