Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді патрульні одягнули кайданки на п’яного колегу (Фото, Відео)

9 грудня 2015 р., 17:58

Перед законом рівні всі, тож ніякі посади та зв’язки не врятують

В Ужгороді патрульні поліцейські продовжили серію затримань порушників. Цього разу затримання вийшло резонансним, адже близько 16.00 затримали, за словами самих же порушників, працівників "міліції".

{g}

Працівники поліції розповіли, що до чергової частини надійшло повідомлення про те, що водій вищезгаданого авто кермує в нетверезому стані. Поліціянти виїхали на місце, де було припарковане авто. Паралельно із цим до поліцейської автівки, що знаходилась на вул. Коцюбинського, підїхав свідомий громадянин на сірій іномарці, і попросив втрутитись поліцейських, так як вказаний джип ледь не наїхав на дітей, які йшли зі школи по пішохідному переходу. До порушників одночасно прибуло три поліцейські машини.

Від водія іномарки та пасажира, підполковника міліції відчувався сильний запах алкоголю. Нетверезий тандем ледь вийшовши з машини та похитуючись почали голосно заявляти про свої права та наголошувати про займані посади в міліції. Але поліціянти, чітко виконуючи свої обов’язки, запропонували їм прослідувати до міськвідділу, на що нетверезі чоловіки счинили супротив, тим самим потрапили в кайданки своїх молодих наступників, пише Карпатський об’єктив.

Горе водій зі своїм товаришем посвіши почесні задні місця автівки з синіми лампочками, поїхали в ужгородський відділ поліції для проведення експертизи, встановлення їх осіб та складання відповідних адміністративних матеріалів.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp