Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

До Ужгорода тече забруднена вода?

11 грудня 2015 р., 21:23

Думали, що нафтопродукти, але їх слідів не знайшли

Державною екологічною інспекцією у Закарпатській області 11 грудня 2015 року отримано повідомлення щодо наявності маслянистої плівки на поверхні водного дзеркала дериваційного каналу поблизу с. Оноківці, Ужгородського району.

Спеціалістами Держекоінспекції виїздом на місце події встановлено, що на верхній ділянці дериваційного каналу в районі розміщення Оноківської гідроелектростанції слідів маслянистої плівки не виявлено.

Нижче по течії (на початку с. Оноківці, біля автотранспортного мосту до мікрорайону «Шахта») на поверхні водного дзеркала дериваційного каналу спостерігались невеликі маслянисті плями. Нижче по течії в мікрорайоні Доманинці м. Ужгород (автотранспортний міст) слідів маслянистої плівки не виявлено. Держекоінспекцією відібрано проби поверхневих вод.

За результатами проведених інструментально-лабораторних досліджень перевищень встановлених норм СанПиН № 4630-88 “Охрана поверхностных вод от загрязнений” для концентрацій нафтопродуктів у воді дериваційного каналу не виявлено.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp